- Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης -

-27/02/2020

Το σωστό και συχνό πλύσιμο χεριών προστατεύει από τα μικρόβια.

-27/02/2020

-23/12/2019

Ευχές 2020

 --------------------

-20/12/2019

Απολογισμός Πεπραγμένων της Διοίκησης του Νοσοκομειακού Συγκροτήματος Γ.Ν Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ & του Γ.Ν Παίδων Πεντέλης την τριετία 2016-2019.

Στα πλαίσια της διαρκούς επικοινωνίας που εγκαινιάσαμε από την αρχή της θητείας μας αλλά και στην αντίληψη της Δημόσιας Λογοδοσίας- που θεωρούμε ότι κάθε Διοίκηση Δημόσιου Οργανισμού οφείλει να διακατέχεται- σας ενημερώνουμε για τα σημαντικότερα πεπραγμένα κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας μας, έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα μιας πλήρους και αντικειμενικής αξιολόγησης σύμφωνα με τις προσωπικές σας προσδοκίες και απαιτήσεις σας.

Δεσμευτήκαμε στην αρχή της θητείας μας να διοικήσουμε με Διαφάνεια - Ακεραιότητα –Αντικειμενικότητα - Συνεργατικότητα απέναντι και ενάντια σε πελατειακές σχέσεις και εξυπηρετήσεις, υπέρ του Δημόσιου Συμφέροντος και μαζί και σε συνεργασία με τα στελέχη και το προσωπικό των Νοσοκομείων. Με την συνεισφορά των στελεχών και όλου του υπόλοιπου προσωπικού,με την δέσμευση, τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία και σε αρκετές περιπτώσεις την αυταπάρνηση του, τα πολλά καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζονταν άμεσα και με επιτυχία. Προσφέραμε συνολικά υψηλής ποιότητας δημόσιες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες, χωρίς να υπάρξει έλλειψη υλικών από τα Νοσοκομεία σε βάρος της υγείας των ασθενών, ενώ υπήρξε αποτελεσματική διαχείριση των όποιων ράντζων εμφανίστηκαν σε κάποιες εφημερίες και αποφεύχθηκε, παρά την ένταση εργασίας, κάποιο σοβαρό ατύχημα εργαζόμενου.

(...... Διαβάστε Περισσότερα)

-15/10/2019

Παραλήφθηκε σήμερα και θα εγκατασταθεί τις επόμενες ημέρες το νέο ακτινοσκοπικό-ακτινολογικό μηχάνημα που ανανεώνει και εμπλουτίζει τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης.

Αξίας 140.000 € συν ΦΠΑ, αποτελεί ένα από τα δέκα αντίστοιχα με τα οποία εξοπλίστηκαν δημόσια Νοσοκομεία της Αττικής και είναι ένα μέρος από ένα μεγάλο πρόγραμμα ενίσχυσης των Δημόσιων δομών υγείας, που χρηματοδότησε και υλοποίησε σε σύντομο διάστημα η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλοντας ουσιαστικά στον εκσυγχρονισμό των υποδομών των Νοσοκομείων μας.

Από το ίδιο πρόγραμμα αναμένουμε στο προσεχές διάστημα και τον σύγχρονο πλήρη Πύργο Ενδοσκοπήσεων, ενώ με δύο αξονικούς τομογράφους και άλλο εξοπλισμό ενισχύεται και το διασυνδεόμενο "ΓΝΑ Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ".

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά και τις ολόθερμες ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

 

 

-11/10/2019

Νέα Βράβευση του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Bronzeβραβείο για την «Ποιότητα Υπηρεσιών» στο διαγωνισμό Healthcare Business Awards 2019

Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης – (Τμήμα Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων & Επειγόντων Περιστατικών), βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ποιότητα Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του διαγωνισμού Healthcare Business Awards 2019, διακρινόμενο για την Αναβάθμιση και τον Εκσυγχρονισμό των παρεχομένων Υπηρεσιών Υγείας προς τους μικρούς ασθενείς.

Με σεβασμό και αγάπη προς τα παιδιά, θέτοντας νέα δεδομένα στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των προσερχόμενων ασθενών στα Εξωτερικά Ιατρεία του, κέρδισε την τρίτη συνεχόμενη βράβευση για τις πρωτοπόρες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του.

(...... Διαβάστε Περισσότερα)

 --------------------

 

-22/07/2019

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Η προσπάθεια της Διοίκησης του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για αισθητική αναβάθμιση των διαδρόμων του Νοσοκομείου συνεχίζεται με δυο σημαντικές δράσεις.

Μετά τον διάδρομο της Παιδιατρικής Κλινικής, που πέρυσι τοποθετήθηκε το παραμύθι του Νικόλα Ανδρικόπουλου «η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους», σειρά πήρε ο μεγάλος διάδρομος της Παιδοχειρουργικής Κλινικής, όπου τοποθετήθηκε σε όλο το μήκος του, σε φωτογραφική ανατύπωση σε αυτοκόλλητο βινύλιο, το παραμύθι της Λίζας Πενθερουδάκη «Με μια σκούπα στ’ αστέρια».

Το παραμύθι εικονογραφήθηκε από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ Τήνου, προσφέρθηκαν τα δικαιώματα ανατύπωσης από την συγγραφέα στο ΓΝΠΠ και η εκτύπωση και τοποθέτηση έγινε με οικονομική ενίσχυση της ίδιας και φίλων του Νοσοκομείου μας.

Μια πολύχρωμη ζωγραφιά